Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > ANKETLER > evlendiğiniz eşinizle geçmişinizi ne kadarını paylaştınız yada paylaşabilirsiniz
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Anket
Soru: evlendiğiniz eşinizle geçmişinizi ne kadarını paylaştınız yada paylaşabilirsiniz
Saklayıp gizlemeyi tercih ettiklerim var - 12 (38.7%)
Konu açılırsa anlatabilirim - 4 (12.9%)
Bilmediği birşey kalmadı - 9 (29%)
Geçmişi paylaşmaktan çok mutlu oluyorum - 1 (3.2%)
Asla anlatmam - 3 (9.7%)
Geçmiş yaşanmış ve bitmiştir, konuşulmasını da istemem - 2 (6.5%)
Toplam oy: 16

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: evlendiğiniz eşinizle geçmişinizi ne kadarını paylaştınız yada paylaşabilirsiniz  (Okunma Sayısı 2960 defa)
Haziran, 03, 2007, 14:48:36
Üye Bilgileri
gulperi_41
moderatör
BRONZ
*

« :»

eşinizin yada sevdiğinizin sizin geçmişinizin ne kadarını paylaşmak doğru

Kendinizi başkasına anlatmayın.Sizi seven kişinin buna ihtiyacı yok,sevmeyen de inanmayacaktır zaten...
Sponsor Bağlantı

Mart, 21, 2008, 07:01:05
Üye Bilgileri
KETENE
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 :»

Bir erkeğin bir kadına ya da bir kadının bir erkeğe verebileceği tek şey evlilik ya da dostlukta olsun sadece dürüstlüğüdür. Onun için ne olduysa herşeyi en doğru ve karşınızdakinin bilmek istediği ölçüde paylaşmak gerekir diye düşünüyorum. Tek sorun şu oluyor genelde bunu tanımak adına yaptığınız için aslında çok da iyi tanımadığınız bir insana yapıyorsunuz ve anlattıklarınız karşınızdakine birkaç beden büyük gelebiliyor. Onun o kadar dürüst olmadığını anladığınızda çok yıkılıyorsunuz. Gerçek sevgi de dostlukta ancak içtenlik temeline oturur. Karşınızdaki adam değilse acayip kötü bir durum oluşuyor. Hem onu tanıyamadığınızı anlıyorsunuz hem de onun gerçek dost sevgili her neyse o olmadığını görüyorsunuz. Yetmiyor bir de karşınızdaki anlattıklarınızı koz kullanıp sizi aşağılıyor hatta başka insanlarla paylaşıyor. Bir de onlarla uğraşıyorsunuz. Çok sıkıntılı olduğu kesin ama düşünsenize eşinizin yıllar sonra çok iğrenç bir durumunu öğrendiniz. O gün birkaç çocuğunuz ve kurulmuş bir düzeniniz varken gitmek ya da kabullenip yaşamak daha zor olmazmı. Aşk herşeyi ancak şarkılarda affeder. Kalsanız karşınızdakine saygınız azaldığı gibi kaldı bak demekki bana muhtaç hatta bugün gene yapsam o yaptığımı gene kabul eder olabilirsin. Ki oluyorsun ben yaşadım. Gitsen emeğine yazık olmayacak mı. Yıktığın evlilik ortada kalan çocuklar ve çevren. Ben ce anlatılmalı. Hemde karşınızdaki neyi ne kadar öğrenmek istiyorsa o kadar.
Haziran, 02, 2008, 06:05:42
Üye Bilgileri
kardelen
PIRLANTA

« Yanıtla #2 :»

söylenmemeli.yada kişiden kişiye değişebilir.ben asla söylemem.Yarın öbürgün sinirlenince yüzüne vuruluyor.

gökleri kucakladım ellerimden taşıyor mavi.
Haziran, 02, 2008, 06:33:24
Üye Bilgileri
efederce
ALTIN

« Yanıtla #3 :»

esra kesinlikle haklısın...
% 90 erkekler aynı belki bizlerde aynıyız.kavgada söylenir.yeri gelir söylenir yani asla unutulmaz.bencede paylaşmamak lazım...

Kendini kandırma, herkes aynı aslında...
Haziran, 02, 2008, 07:22:50
Üye Bilgileri
kardelen
PIRLANTA

« Yanıtla #4 :»

Çok doğru gerçekten dövse daha iyi.Yüzğne vurduktan sonra unutulmuyor yaptıkları.

Haziran, 02, 2008, 07:33:10
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #5 :»

bazen insanlar olgunca hareket etmeyerek, bencilce bir tutum içerisine girerek,  sizlerin anlattıklarını sizlere karşı kullanabilirler. burada şu denge gözetilebilir; o size ne kadar anlatırsa sizde ona o kadar anlatırsınız.
Haziran, 02, 2008, 07:38:05
Üye Bilgileri
efederce
ALTIN

« Yanıtla #6 :»

kesinlikle ama bizim toplumumuzda şu düşünce var.
erkek yapınca çapkın olur;
kadın yapınca ayıp olur...

Haziran, 03, 2008, 01:38:42
Üye Bilgileri
kardelen
PIRLANTA

« Yanıtla #7 :»

Demekki hiçbirşeyimizi anlatmayacağız ben herşeyimi konuşmak yardımcı olmasını isterdim.

Haziran, 03, 2008, 01:41:07
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #8 :»

bizler değişebiliriz. toplumun bize uygun gelmeyen teorilerini reddedebiliriz.
Haziran, 03, 2008, 02:21:21
Üye Bilgileri
efederce
ALTIN

« Yanıtla #9 :»

siz öyle zannedin.
biz değişsek bile karşımızdaki örümcek kafalılar buna engel oluyor malesef...

Haziran, 03, 2008, 07:18:39
Üye Bilgileri
kardelen
PIRLANTA

« Yanıtla #10 :»

işte ben dediğiniz gibi aynen bana uygun olmayan ne olursa olsun kendi fikirlerimi savunurum .Çoğu insan beni bir kalıba sokmak ister onlar gibi davranmamı ama ben uymam.İşlerine gelmeyince diyorlar ki espri olsun diye doktor kendi haline bırakın dedi diyorlar şakadan tabi..

Mart, 10, 2009, 07:36:43
Üye Bilgileri
thunderwatcher
BRONZ

« Yanıtla #11 :»

Johnny Walker viski reklamından alıntıdır: "Sırları olmayan bir şeyin çekiciliği de olmaz"...

Tartışmaya açık... Şahsen eşim bile olsa vücudumdaki kıl sayısından tutun geçmişteki tüm kız arkadaşlarımın secerelerine kadar her şeyi bilmesi gerektiğine inanmıyorum. Bu konuda baskı yaparsa duvara toslar. Maçizm ölmedi daha...  Undecided
Eylül, 19, 2009, 19:19:11
Üye Bilgileri
Metallica
YÖNETİCİ
YENİ ÜYE

« Yanıtla #12 :»

asla anlatmam direk boşanma sebebi olur  Roll Eyes
Eylül, 21, 2009, 07:14:29
Üye Bilgileri
theburak
BRONZ

« Yanıtla #13 :»

Diyelim ki sevgilinizin geçmişinde yanlış birşey yapmış ve siz bunu öğrendiniz veya herşeyi anlattı.Çok da seviyorsunuz,onsuz olamıyorsunuz.Tepkiniz ne olur? Geçmişteki bir hata nedeniyle ilişkinizi bitirir misiniz? Bu aklınıza hep takılacak, ne yaparsınız?

BANA BİR MUTLULUK SÖYLEYİN Kİ ACI KARŞILIĞINDA ELDE EDİLMİŞ OLMASIN...
Eylül, 29, 2009, 13:41:46
Üye Bilgileri
denizcha
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #14 :»

akla hep takılacak olması hep sorun çıkarır ki bunu ben çok ağır şekilde yaşadım.sonuçta geçmişle değil,gelecekte ve geleceği yaşayarak bir şeyler paylaşacaksınız.kendinize ait düşünce ve kişiliğinize ait şeyleri anlattıktan sonra sorun olmayacağını düşünüyorum.ama erkekler yüze vurmakta hiç de geri kalmıyorlar bayanlardan çok bu bir gerçek.hem ısrarla anlatılmasını isteyip,sonra da ilişkiyi bitirmeye kadar getirmek,o anda sorun yokken bile geçmişle yargılanmak bana kalırsa doğru değil.

life is easy with eyes closed..
Ekim, 07, 2009, 14:42:52
Üye Bilgileri
hercaimenekse
YENİ ÜYE
*

Bu Dünyanın Gam Yükünü Çeken Varmı Benim Gibi

« Yanıtla #15 :»

Herzaman gizemli olmakta fayda v 8)ardır  Çok detaya girmek merak duygusunu yok etmek kadının gizemli cazibeli konumunu yok ediyor

Karanlık Dünyamda Yapayalnızım
Ekim, 07, 2009, 16:00:30
Üye Bilgileri
denizcha
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #16 :»

kesinlikle öyle sana katılıyorum,bunların tek artısı tecrübe olsa gerek.

life is easy with eyes closed..
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu