Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > E-PSİKOTERAPİ > ne olur biri beni hayata baglasın :(
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: ne olur biri beni hayata baglasın :(  (Okunma Sayısı 841 defa)
Şubat, 10, 2010, 17:37:55
Üye Bilgileri
banu
YENİ ÜYE
*

« :»

selam herkese uzun zamandır siteye ugrayamıyordum daha öncede sizden yardım istemiştim 5_6ayı gecmiştir zaman hızla akıp gitti dediklerini yaptım ama ben hala aynıyım dahada kötüyüm diyebilirim:(..hicbirşeyden zevk almadıgımı herseyi bosvermek istedigimi sürekliicimde bir sıkıntı oldugunu,içimden aglamak geldiğini söylemiştim..siz de bana günlük tutun farklı bişeyler yapın kendınıze ugras edinin falan demiştiniz..günlük tuttum içimdekileri sayfalara döktüm dökerken agladım.farklı olarak canım sıkıldıgında hareketli muzık dınledim carsıya cıktım birilerıyle konusmaya calıstım kendıme biris buldum vs bircok sey denedim ama olmuyor içimdeki o sıkıntı yüregimi acıtan o sey gecmek bılmıyor içimden aglamak gelıyor olmadık yere sınırlenıyorum hersey dahada bos gelmeye basladı gunde 6 farklı karekterde buluyorum kendımı sabah sınırlı bıraz sonra guluyorum olmadık yere aglamak gelıyor zor tutuyorum kendımı sonra durgunlasıyorum oyle susup dusuncelere dalıyorum sonra yıne kendıme guluyorum ne kadar zavallısın dıye kendımı tanıyamaz oldum elimde inanın ne kadar kötü birseymiş hayat sevıncını kaybetmek bir eksiklik var tamamlayamıyorum kendımı annen baban yokmu senın sormuyorlarmı halini dıye dusunebılırsınız var annemde babamda var anneme anlatıyorum ne yapim git gez biraz falan dıyor babam anlatsam anlamaz ki anlasaydı suan bu durumda olmazdım zaten ya bana kalıcı bir cozum bulun lutfen teselli etmeyin nefret edıyorum tesellilerden  :-Xumarım hayata olan sevıncınızı yasama istegınızı kaybetmessınız yoksa ölüden farkınız olmuyor okadar berbat bır ruh halim var ki suan tımarhanede deılde evde olduguma hayret edıyorum benı gorsenız neyın var ki dersiniz yasadıklarımı görmeniz ıcın ruhumu gormenız gerek dısardan bırılerıne gulumsemek hayatı sevıyormus gucluymus gıbı yapmak zorundayım cunku oysa nerde bir pskıloga gorunun diceksenız pskolaga gıdıcem cocuklugama ınecek sorunlarımı dınlıcek cozum bulacakmı hayır benı hayata baglayacak sanırım bisey yok  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

""KAYIP RUHUM ŞİMDİ NERELERDESİN""
Sponsor Bağlantı

Şubat, 11, 2010, 20:19:45
Üye Bilgileri
salihahmed
YENİ ÜYE
*

messenger

« Yanıtla #1 :»

Kardesim Allahin selami uzerine olsun.
Bunlar bir imtihandir seytan suphesis devamli vesvese verecek kendisiyle her insanin cehenneme gitmesini ister o size gelen fikirler hep seytanin fisiltilari boyle dusunceler gelince buyuk bir inancla Lailahe illalah derseniz kacar demezseniz gelir.kalbiniz ibadetlerle temizlenmemisse nefsinizde zikir yapmak istemez cunku Allah azze ve celle kalbler ancak Allahi anmakla mutmain olur buyuruyor.Hasa Allahu teala yarattiklarina benzemezki yalan soylesin.Bakin rabbimiz ne guzel program yapmis inananlar icin.devamli zikirden bikarsin belki bu sefer kuran okuyup rahatliyorsun.onuda fazla yapmiyorsun bu sefer namaz kiliyorsun.biktinmi busefer hac zekat hep degisiklik Allah icn bir arkadasini ziyaret ediyor sun oda senin gibiyse bunlari anlatiyorsun.Biktinmi bu sefer kirlara gidiyorsun hayvanlara bakiyorsun hepsini Allah ne guzel yaratmis zikir yapiyor guluyor oynuyor.Insan bir mikrobu bir damla kani bir damla suyu yaratamiyor bunlari dusunup sukrediyorsun sevap aliyorsun fikrediyorsun gunahlarin dokuluyor.yasamayi bu sekilde beceriirsen sikilacak vakit yok Hem sana Allah ne buyuk hazine vermis gozlerin goruyor kulaklarin duyuyor yuruyebiliyorsun bunlari yapamayanlarla arkadaslik yap kim ALLAHA itaat ederse O onun sikintilarini giderirBen sahsen ilk genclik yillarimda su ayetten cok etkilenmistim Allahu teala mealen buyuruyorki "Ben cinleri ve insanlari bana ibadet etsin diye yarattim.Selam ile

HERŞEYİ ALLAH CC YAPIYOR KÖTÜYSE SEBEBİ BENİM
Şubat, 13, 2010, 08:49:41
Üye Bilgileri
banu
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #2 :»

selam sizede sorunumu okuyupta yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim ama sizin ki bir çözüm değil imtihan diyorsunuz allah beni imtihan mı ediyor kendı yarattıgın nasıl oluyorda sınava cekıyor anlamadım kimseye bır zararım olmadı kimseyi uzmedim uzduysemde ozurumu dıledım kimseyle bır tartısmaya girmedim sukunetle cevab verdim istediklerimi sırf baskaları uzulecek dıye bır kenara koyup gormezden geldim kimseyi incitmeden yaralamadan yasamaya calısıyorum ama neyın ımtıhanı bu bana soyleyın sessiz bırıyım kımseının kotulugunu ıstemeyen bırıyım bırı bana kotu bır soz soylese once sakınce anlamaya calısıyorum nerde hata yaptıgımı hata bendeyse ozur dılıyorum deılse suclu oldugunu anlatıyorum sakın bır sekılde belkıde bu yuzden bu durumdayım herkes gıbı kotu davransam ıstedıgımı almak ıcın tartıssam bagırsam cagırsam belkı ozaman benı adam yerıne koyup var oldugumu hatırlayanlar cıkar cunku etrafıma soyle bır bakınca kımın sesı daha cok cıkıyorsa onun sozu dınlıyor neyse kimsenin kimseye faydası olmayan bu hayatta yıne kendımı hayata baglayacak benim galiba sorunum cok,,bir gun içinde bır sürü karektere burunuyor duygusal bunalımlar yasıyor olabılrım ama yınede ayaktayım ve oylede kalacam içim acısıda yasamaya calısıcam ben bu hayata yenilmicem sagolun bana kimseye ıhtıyacım olmadıgımı hatırlattınız demekkiinsan ne yaparsa kendineymis bosuna baskalarından yardım dılemek derdını paylasmak gerekmezmis iyi gunler sizlere

Şubat, 13, 2010, 11:47:07
Üye Bilgileri
theburak
BRONZ

« Yanıtla #3 :»

Yuce Allah sevdiği kullarını çeşitli dertlerle imtihan edermiş.Bende şuan bu evredeyim ve buna inanıyorum.Sabretmek ve Allah'ı anmakla daha da rahatlayacagınıza eminim.

BANA BİR MUTLULUK SÖYLEYİN Kİ ACI KARŞILIĞINDA ELDE EDİLMİŞ OLMASIN...
Şubat, 14, 2010, 21:29:43
Üye Bilgileri
salihahmed
YENİ ÜYE
*

messenger

« Yanıtla #4 :»

KARDESIM BANU
ALLAHU TEALA HEPIMIZI IMTIHAN EDIYOR SADE SIZI DEGIL.SOYLEKI BIZE ISLAMIYET YANLIS TANITILDI .DIN SADECE NAMAZ KILMAK ORUC TUTMAK KURAN OKUMAK DEGILDIR.LAILAHE ILLALLAH MUHAMMEDURRESULULLAH DEYIP BUNU KALB ILEDE TASDIK ETTIGINIZ AN .ALLAHU TEALAYA SOYLE BIR SOZ VERMIS OLUYORUZ :YA RABBI SEN NASIL ISTERSEN BEN OYLE YASAYACAGIM.ALLAHU TEALADA KURANDA MEALEN DIYORKI "HABIBIM DEKI KULLARIM BENI SEVDIGINI IDDIA EDIYORSA SANA TABI OLSUNLAR ,BENDE ONLARI SEVIP GUNAHLARINI AF EDEYIM"OKUYUP GECMEKLE OLMAZ DUSUNMEK LAZIM BIZ SIMDI PEYGAMBERIMIZI NE KADAR SEVIP ONUN BIBI YASIYORUZ .ONUN GIBI KONUSUYORMUYUZ ,ONUN GIBI YEMEK YIYIYORMUYUZ.
 ONUNGIBI CALISIYORMUYUZ ,ONUN GIBI INSANLARIN HIDAYETI ICIN AGLIYORMUYUZ,ONUN GIBI AF EDERSIN WC YE GIRIYORMUYUZ(BENIM BIR KARDESIM VARDI OLDU ONA DUALARINI OKUMADAN WC GIRME ORDA KONUSMA YERLERE TUKURME CIKINCA DUASINI YAP DIYORDUM YAPMIYORDU KENDINE 3 HARFLILER MUSALLAT OLUYORDU ).YANI ALLAHIN CC ISTEDIGI GIBI YASAMAYINCA IMTIHANI KAYBEDIYORUZ.AMA ALLAHIN RAHMETI GENIS OLDUGUNDAN CEZAMIZI BURDA VERIYOR YOKSA AHIRETE KALSA DAHA KOTU.BU ZAMANDA SUNNETE UYGUN YASAYAN BIR INSANA 100 SEHID SEVABI VAR.BIR DEFA LAILAHE ILLALLAH DEMENIN SEVABI 7 KAT GOK VE YERLERDEN FAZLA.SON NEFESTE LAILAHE ILLALLAH DIYEREK OLEN CENNETE GIRECEK.CENNETTE SIKINTI HASTALIK BUNALIM KOTU HUYLAR YOK BIR SABAH KAHVALTISI BIR SENE SURUYOR .VE HURI KIZLARININ KRALICESI OLUYORSUNUZ .WC YOK HASTALIK YOK SOGUK SICAK YOK GECE GUNDUZ YOK .ALTLARINDAN IRMAKLAR AKIYOR SUT BAL SURUP SU NEHIRLERI.DEVAMLI OYUN EGLENCE.VS SONSUZA DEK OLUM YOK.ZEVK SEFA BIR HURI KIZI BU DUNYAYA TUKURSE BUTUN DENIZLER BALDAN TATLI OLUYOR,UZERINDEKI ELBISENIN SAATTE 40 DEFA RENGI DEGISIYOR.,(BURAKCIM)DAHA NELER.BOYLE BIR YERE IMTIHANSIZ GIRILIRMI BANU KARDES?
  SONRA SIZ YUKARDA DEDIKLERIMI YAPTINIZMI HIC DENEDINIZMI?
   EVVEL ZAMANDA OYLE MUSLUMANLAR YASADIKI ONLAR KIZGIN ATESLERE YATIRILDI.TESTERE ILE DOGRANDI HER TURLU ISKENCE YAPILDI DINLERINDEN VAZ GECMEDI BIZ DIN ICIN NE YAPTIK?
DUNYA  PROBLEMLERI ILE UGRASIP DURUYORUZ .BUNLARI BEN SIZE SOYLERKEN KENDIM MUKEMMELIM DEMIYORUM SIZE VESIZE EZIYET EDENLERE GUZEL AHLAKI DINIMIZI ALLAHI PEYGAMBERI ANLATIP GOSTERMEDIGIMIZ ICIN BENDE SUCLUYUM
..DEMEKKI BUTUN PROBLEMLER YA KAFAMIZA YA SEYTANA YA GAYRI MUSLUMLERE TABI OLDUGUMUZ ICIN OLUYOR.PSIKOLOJI ILMIDE ONUN ICIN CIKTI ZATEN .INANCI DUZELTECEGIZ.INANDIDI GIBI YASAMAYAN YASADIGI GIBI INANIR VESSELAMYALNIZ KALMA INSAALLAH  SELAM ILE

HERŞEYİ ALLAH CC YAPIYOR KÖTÜYSE SEBEBİ BENİM
Şubat, 16, 2010, 10:02:37
Üye Bilgileri
banu
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #5 :»

öncelikle sunu belirteyim allaha inanmıyorum demiyorum inanıyorum ama su var madem bizi allah yarattı neden kendi yarattıgını imtihana tabi tutuyor neden kendi yarattıklarına ınanları cennete ınanmayanları vs gunah ısleyenlerı cehenneme atıyor kuranda ben istediğime dogru yolu gösteririm diyor ozaman yaptıklarımızdan bizi sorumlu tutmaması gerekmektedir yani celiskili durumlar var herseyi gördüğünü herseyi bildigini soyluyor kuran peki bende soruyorum biz onun için ufacık bir karıncayız farzedelim sacma değil mi koskoca herseyı bılen bırı bızı ımtıhana sokacagına ıstedıgı gıbı yonlendirse ya ne kımse gunah işler ne de ınancsız ınsanlar olur ne dıye ugrasıyor burası dini konusma yeri değil sorun yasamamın nedeni bi imtihana sokulmus olmam değil herseyi dinle acıklayıp kolaya kacma taraftarı degılım olanları sevmem yok kadere baglarsınız yada baska birşeylere benim boyle olmamda ilk olarark anne ve babamın hatası var ayrıntılara gırmeye gerek yok boyle olmama etrafımdaki insanların davranısları var maddı manevı sorunlar var bir sınavla ilgisi yok..yazıdıgınız bişeyi garipsedim kardeşinizin öldüğünü iman etmediği besmele cekmediği icin imtihanı gecemedigini ve öldüğünü soyluyorsunuz bu ne cahıllık bilmem ki neyse siz dua etmeyi besmele cekmeyi her adımda allahın adını anmayı sakın unutmayın öbür dunyada cehennemde keyif sürme yetkisini alabilme imkanınız olur iyi gunlerrrrr

Mart, 10, 2010, 09:50:14
Üye Bilgileri
ShadoW
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #6 :»

selam banu nasılsın ?
Mart, 15, 2010, 16:12:16
Üye Bilgileri
issizadam
YENİ ÜYE
*

huzur arıyorum!!!ne olur elimden tutun

« Yanıtla #7 :»

--sokakta mutlu mesut ya da öyleymiş gibi görünen insanları görünce neden ben de bu insanlar gibi olamıyorum diyorum;ama görüyorum ki,benim gibi hatta belki daha kötü durumda olanlar da var(bunlara bakıp teselli bulduğumdan değil),her şeye kaderci bir anlayışla mı yaklaşmalı , pollyannacılık mı oynamalı ya da daha aşağıda olanlara bakıp şükür mü etmeliyiz?Ben her gün bu gelgitlerle yaşıyorum,inançlı biri olmasam belki en kestirme ama bir o kadar da en zavallı yolu bile seçerdim.Neydi o insanların daha iyi yaptıkları mutluluğu hak etmek için.İnanç noktasında da gelgitler yaşıyorum ve korkuyorum,imtihan,kader meselesi ile ilgili yazışmaları görünce,kendimi de buldum orada,aslında bu konularda hususi olarak eğitim de aldım,okudum ama  insan zora düşünce gözü hiç bir şeyi görmeyebiliyor,nerede yanlış yaptım da bunlar başıma geldi?o zaman ben de hesapsız kitapsız yaşayayım diyebiliyor
--Psikologa gitmeyi denedim, bir saatlik konuşma sonucu(o saat sonunda bile kendimi biraz rahatlamış hissettim) terapi gerektiğini söyledi ;ama çok tuzlu  geldi bu olay,SGK yı araştırdım,hiç bir özel hastanede psikiyatri bölümü anlaşma kapsamında değil,neden bu olay lüks sınıfına giriyor,fakir insanların konuşmaya,dertleşmeye,mutlu olmaya ihtiyacı ya da hakkı yok mu?insanı zorla komünist yapacaklar..
--her şey böyle berbat giderken kendimi ne okula ne de işe verebiliyorum(master yapıyor ve çalışıyorum),daha kariyerimin başındayım,bezdim...ailemle de aram iyi değil,aslında somut bir şey yok ama onların da kalbini kırdım,görüşmek istemiyorum,belki de aile içi iletişimin çok zayıf olması bu durumlara getirdi bizi...
--şu aralar ne yapıyorum derseniz,hafta içi iş ve okul,hafta sonu genelde dört duvar arasında  amaçsızca internette sörf,adeta dışarıya çıkmaya korkar oldum,otobüste bile kendimi rahatsız hissediyorum,sürekli görüştüğüm,bir şeyler paylaştığım insan sayısı üçü geçmez ,
--şu an buraya yazdıklarımın muhasebesini,bilmem kaç kez kafamda yapmış,kendimle konuşmuşumdur,ama yok biçareyim bi çare bile yok sanki,bu siteye 4-5 ay önce yazdım,denilenler,bi uğraş bulup onunla meşgul olmam olumsuz düşünceleri bir tarafa bırakmam gerektiğiydi,zaten asıl mesele de bu,neyle meşgul olmaya kalksam,kafa kemiren hep aynı düşünceler....

"içinden geleni söyle,kalırsa yazık olur,hayata küsüverirsin"Pinhani
Ben de böyle diyebilseydim ahhh...Hep içime attım.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu