Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > RÜYA ANALİZİ > bitmeyen sayıklamalar
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: bitmeyen sayıklamalar  (Okunma Sayısı 962 defa)
Şubat, 10, 2010, 06:51:27
Üye Bilgileri
kardelen
PIRLANTA

« :»

rüya görmüyorum ama hep sayıklıyorum anlatıyorum eşim rahatsız oluyor artık bende huzursuz yeni bir ilaca başladım ama yine sayıklamalarım devam ediyor  bu sayıklamalardan nasıl kurtulacağımı bilemiyorum.

gökleri kucakladım ellerimden taşıyor mavi.
Sponsor Bağlantı

Ağustos, 02, 2010, 16:56:59
Üye Bilgileri
thunderwatcher
BRONZ

« Yanıtla #1 :»

Sayıklama tecrübem olmuştu. Hem de öyle böyle değil, çok sevdiğim oda arkadaşıma ayıkken bilmediğim küfürleri edeceğim kadar. Anlattıklarında inanmıyordum. O aralar uyur gezerlik de başlamıştı. Sonradan analiz ettiğimde iki sebebi olduğunu farkettim. 1) O dönem hiçbir şekilde küfür etmemeye yönelik bir politikam vardı. Kalitesizlik olarak görüyordum küfürü. 2) O dönemki kız arkadaşım yoğun psikolojik yıldırma uyguluyordu, stres seviyem asla düşmüyordu. İkisi birleşince gün içerisinde bilinç altına atılanlar gece ortaya çıkmaya başladı. Kız arkadaşımdan ayrılıp küfür yasağını biraz gevşetince sayıklamalar da gezinmeler de geçti.

Sizin için de çözüm benzer olabilir. Ne sayıkladığınızdan, niye sayıkladığınızı çıkartmak mümkün olabilir. Eşiniz 1 gecelik uykusundan feragat edebilirse ya da uykunuzda ses kaydı alma gibi bir imkanınız varsa ne sayıkladığınızı öğrenmek yardımcı olacaktır.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu