Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > E-PSİKOTERAPİ > toplum içinde boğulacak gibi oluyorum!!!
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: toplum içinde boğulacak gibi oluyorum!!!  (Okunma Sayısı 689 defa)
Ocak, 08, 2010, 13:42:05
Üye Bilgileri
huzursuz-
YENİ ÜYE
*

« :»

slm toplum içinde kendimi çok fazla gergin ve huzursuz hissediyorum.Vücüdumda aşırı derecede titremeler oluyor.Kendimi hiç bir ortamda ifade edemiyorum.Kısacası yaşamak benim için sadece nefes alıp vermekten ibaret.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sponsor Bağlantı

Şubat, 10, 2010, 17:52:31
Üye Bilgileri
banu
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #1 :»

aynı ben sizin kibiraz utangaclıktanda kaynaklıyor olabılır ama bende onceden utangaclıgımdan kaynaklanıyor zannederdim oyle deilmiş nefes almak bile zor gelır oldu boguyor hersey önceden bir cıkolata bir kıyafet gezmeye gıtmek falan benı cok mutlu ederdi simdi sevıncım sanıyeler kadar kısa suruyor sızı cok ıyı anlayabılıyorum care bulursanız banada msj atın yalvarıyorum hayat boyle yasanmıyor cunku

""KAYIP RUHUM ŞİMDİ NERELERDESİN""
Haziran, 28, 2010, 05:43:53
Üye Bilgileri
eda
GÜMÜŞ

« Yanıtla #2 :»

olumsuzlukları  sürekli  beyinde  tekrar  edildikçe   beyinde  bu düşünce   yer edinir. elbet olmusuz olayların  olduğu kadar   olmulu  olaylarda  vardır  bazen  vurdumduymaz  , sorumsuz  davranmakta  gerekir  yoksa  hayat  anlamsız  gelir  . dışarıya  çıktığınzda  bir kere  olsun  ne  için  nereye  gidiyorum  canım  ne  istiyor  nsıl  yürümek  bakmak  istiyorum  gibi   diğer  insanlar yokmuş gibi rahat  sanki  dünya sizin etrafınızda  dönüyormuş  gibi  evden  çıkarmısınız  nasıl hissedeceksiniz   
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu