Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > E-PSİKOTERAPİ > Sevgi üzerine bir soru
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Sevgi üzerine bir soru  (Okunma Sayısı 618 defa)
Aralık, 18, 2009, 04:05:52
Üye Bilgileri
theburak
BRONZ

« :»

Hocam sevdiğimize içten gelerek sevdiğimizi söylemek ve bunu her fırsatta belirtmek doğru mudur sizce? Bana öyle geliyor ki belli bir süreden sonra bu gerçekçi sevgi sözcükleri karşı taraf için sıkıcı olabiliyor.Genel olarak normal davranmak,sevgi sözcüklerini her zaman kullanmamak gerektiğini düşünüyorum.Zira klişeleşmiş bir şeydir çok sevdiğini hep söylemenin karşı tarafı şımartacağı fikri..Şahsen ben de böyle düşünüyorum.Bu konuda fikriniz nedir?

BANA BİR MUTLULUK SÖYLEYİN Kİ ACI KARŞILIĞINDA ELDE EDİLMİŞ OLMASIN...
Sponsor Bağlantı

Aralık, 18, 2009, 10:42:05
Üye Bilgileri
yağmur
BRONZ

« Yanıtla #1 :»

Benim fikrim bu konuda şudur;

Mesela sürekli sözel olarak canım ,aşkım,seni seviyorum demek... ve bunları duymak, beni boğar :D(başıma gelmişti de :D )

Sevginin dili çoktur.bir gün sözel ifade ediliyorsa,bir gün sevgi dolu bakış bile yeter,bazen sürpriz,bazen sadece dinlemek...

Aslında ayarlamayı iyi yapmak lazım.yoksa işin dozu kaçıyor,sevgi sözcükleri anlamlarını yitiriyor.Aklıma eski erkek arkadaşım geldi;  mesela bir konu üzerinde konuşacağız.kafede oturuyoruz,ellerimi tutarak  sohbet etmek isterdi.Ben hoşlanmazdım bu durumdan :D

Ama herkes farklıdır tabi...

"Aramakta olduğun şeyi,içinde taşımaktasın !"
Haziran, 28, 2010, 05:31:47
Üye Bilgileri
eda
GÜMÜŞ

« Yanıtla #2 :»

bence  sevgilin  olduğunda  her  cümlede  aşkım  hayatım  ......  gibi  hoş  sözler  söylemek zamanla  değerini  azaltıyor  yağmur arkadaşımızın dediği  gibi  normal  cümlelerle  de  sevdiğimize değer  verdiğimiz  belli  edilebilir . kişisine  göre  değişirde  bazılarını   şımartır  bazılarına  sıkıcı  gelir  doğal  olmak  içinden  geldiği  gibi  davranmak  doğru  olanı .. ne  çok  ilgisiz  ne de  şımartacak  kadar  ilgi  olmamalı  yoksa   aşırı  ilgiden  şımarır  değerini  bilmez   , i ilgisizliktende  senden kopabilir  orta  dercede  olması  iidir   
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu