Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > RÜYA ANALİZİ > GARİP....
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: GARİP....  (Okunma Sayısı 538 defa)
Aralık, 15, 2009, 14:15:59
Üye Bilgileri
CANDAN
YENİ ÜYE
*

« :»

Rüyamda sürekli korku içerikli şeyler görüyorum 2 gün önce karanlık bozuk bi tepelikte arkadaşlarımla yürüyorum bi kuyu varmış kanalizasyon gibi bi arakadşım oraya düşüyor kurtarmak için bi kürek buluyom sapını tut diye bagırıom bende düşme üzere egiliyom bacaklarımdan arkadaşlarım tutuyo beni nasıl birşeyse kuyu köpüklerle dolmaya başlıyo korkuyom arakadşımın boyunu geçerse göremem bogulur diye tüm gücümle çekiyorum kurtarıyorm  sonra aynı yolda yüyürken biri telefonumu çalmaya kalkıyor elimden çekiyo alamıyo sonra çantamı alıp kaçıyo bi tarla gibi yüksek bi yerden aşagı fırlatıyo ve inip bir bayanla çantamı arıyorum garip bir rüyaydı ve genelikle rüyamda çift insan görüyorum yani yatarken evde biri dolaşıyor ablammış ama 2 tane olarak görüyom annemi çagırırken beni korkutuyor bunu sürekli yaşıyorum ve uyuyamıyorum biri sürekli korkuyor beni bunlar ne anlama geliyor bilmiyorum
Sponsor Bağlantı

Aralık, 16, 2009, 12:39:27
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #1 :»

kendinizi tehdit altında görüyor olabilirsiniz. güncel hayatınızdaki sorunlar rüyalarınızda ortaya çıkıyor
Aralık, 16, 2009, 13:00:38
Üye Bilgileri
CANDAN
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #2 :»

Dün gece yine aynı şeyleri yaşadım yine biri evde geziyor gibi başımda dikiliyor elini başımın üzeri koyuyor bagırıyorum aglıyorum sesim çıkmıyor sadece bana sus kimse görmesin beni diyor uyandıgımda gerçekten aglıyordum bunlar gerçek hayatta yaşadıgım şeylerin bilinc altı olarak rüyama yansımasımıdır bilemiyorum artık ne kadar korktuysam dudaklarım uçuklamış  Sad
Aralık, 16, 2009, 13:27:30
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #3 :»

rüyalarınız anksiyete kökenli olabilir. anksiyete konusunu araştırın.
Aralık, 16, 2009, 15:00:33
Üye Bilgileri
CANDAN
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #4 :»

Hocam şuanda kötü bir dönemden geçiyorum diger insanlara nazaran ( psikolojik bunalımda olan insanlarda genelde uyuyamama problemi olur) benimki tam tersi  aşırı  uyuma sorunum var sizce bunun bir tedavisi varmıdır..?
Aralık, 16, 2009, 15:21:38
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #5 :»

davranışsal bir sorundur aşırı uyku. bu durumu davranışlarınızı kontrol ederek sağlayabilirsiniz. basit birşey yapın ve saat kurun ve mutlaka o saatte kalkın.
Aralık, 17, 2009, 01:58:40
Üye Bilgileri
CANDAN
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #6 :»

Denedim ama gün içinde fazla uyuyamadıgımı düşünerek hayatım alt üst oluyor ruh gibi geziyorum  ailemde farkında birara uyumamam için kızarlardı, baktılar olmuyor kendi halime bıraktılar...
Aralık, 17, 2009, 04:46:05
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #7 :»

6-8 saat arası uyku yeterlidir
Aralık, 17, 2009, 09:44:27
Üye Bilgileri
CANDAN
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #8 :»

Ben bu konuda kendimi bayagı aşmış görünüyorum çünkü aksam 8 de uyusam sabah 8'de zor kalkabiliyorum  kesnlikle bir çözüm bulmam gerekiyor bu durumda , o kadar uyumaya ragmen ve ruh gibi dolaşıyorum
Aralık, 17, 2009, 12:03:42
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #9 :»

akşamları kendinize sizi uykuya sevketmeyecek programlar yapın. (komşu ziyaretleri gibi) sabah mutlaka erken kalkın.
Aralık, 17, 2009, 14:32:30
Üye Bilgileri
CANDAN
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #10 :»

Şuanda tamda söylediginizi yapıyorum uyumamak için kendimi zor tutuyorum sabah mecbur uyanıcam,mümkün oldugunca ayakta durmaya çalışıyorum merak ettigim bir konuda uyumamayı saglayan herhangi bir ilaç varmıdır...?
Aralık, 17, 2009, 14:37:28
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #11 :»

psikiyatrist değilim ve farmakoloji bilgim yok. psikolojik danışmanlar tıp eğitimi almamıştır ve ilaç tedavisi hakkında bilgi verecek yeterlilik ve donanımları yoktur.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu