| Ekim, 13, 2009, 02:50:02 |
|
|
 |
« :» |
|
Merhabalar, Rüyamda ters duran ve çok az pişmiş neredeyse pis bir geyiğin etlerini yiyorum.artık kemikleri kalmış böyle baya yemişim. Yanak etlerini yiyorum en son. Yanımda da fakir, beyaz sarıklı bir bedevi benim gibi geyik yiyor. Birde çocuk var yanımızda. Yanımdaki eşyaları satmaya gidiyorum bir ara. Sanırım Afrika'da bir yer burası. Eşyalarımı olan değerinden fazlaya satıp mezarımı Türkiye'ye gömdürmek amacım. SOnra dönüp çiğ geyiği yemeye devam ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
| Ekim, 13, 2009, 02:57:00 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
bu tarz bölümler içeren bir film izlediniz mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim, 13, 2009, 06:27:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
hayır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim, 13, 2009, 11:13:03 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
çocuğu tarif edebilir misiniz? tanıdığınız birisine benziyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim, 16, 2009, 13:34:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
aslında çocuk fazla bulanık orada çok bir etkisi yoktu.. sadece olduğundan haberdardım. esmer bir erkek çocuğuydu ve yüzünü göremediğim için tanımıyorum. O yaşlarda pek kimsede yok çevremde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim, 22, 2009, 10:34:51 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
son zamanlarda başkaları hakkında çok fazla olumsuz eleştirilerde bulunuyormusunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim, 22, 2009, 13:14:30 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
bulunmuyorum ama olumsuz eleştrilerde bulunmak istediğim insanlar var. sadece hepsini içimde biriktiriyorum. kolay kolay söyleyebileceğim insanlar değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim, 22, 2009, 13:53:23 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
bu insanlara karşı belirgin bir öfke içinizde birikmiş ve bu öfkeyi kontrolde zorlanıyor olabilirsiniz. lütfen çevrenizden öfkenizi tetikleyecek etkilere karşı tedbirli olun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim, 23, 2009, 17:19:08 |
|
|