Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > ÇOCUK GELİŞİMİ VE DANIŞMANLIĞI (Moderatör: ÇGE Uzmanı Hilmi Tekin) > oğlumla olan iletişimim
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: oğlumla olan iletişimim  (Okunma Sayısı 1540 defa)
Ekim, 02, 2009, 09:45:18
Üye Bilgileri
kardelen
PIRLANTA

« :»

10  yaşında bir oğlum var 18 yaşındada kızım var.Oğlum istediği olmadığı zaman tüm gücüyle bağırıyor.Evde kapıları yumrukluyor.Kendini odaya kilitliyor.Ablası ile ilgili kavga ediyorlar.Artık başedemiyorum.Oğlumla nnasıl başedebilirim.Geçici bir dönem mi acaba zor bir durumdayım yardımınızı bekliyorum.Ceza vermekde işe yaramıyor.

gökleri kucakladım ellerimden taşıyor mavi.
Sponsor Bağlantı

Aralık, 11, 2009, 07:59:40
Üye Bilgileri
ÇGE Uzmanı Hilmi Tekin
Denetleyici
YENİ ÜYE

« Yanıtla #1 :»

10 yaşında bir çocuk için kişilik gelişimi büyük oranda tamamlanmış durumda.ama hala birşeyler verilebilir. bazı sorulara cevap vermemiz gerekiyor. örneğin çocuğunuz dede/anneanne/babaanne yanında uzun süre kaldı mı? özellikle 3-4-5 yaşlarında? veya bu yaşlarda çocuğunuzun isteklerine karşı ne tepkiler verdiniz? hemen her istediği oldu mu? ya da olmadıysa ne tür tepkiler verdiniz?
Şubat, 07, 2010, 15:37:16
Üye Bilgileri
kardelen
PIRLANTA

« Yanıtla #2 :»

oğlum hep bizimle yaşadı kimse yanında kalmadı  isteklerine  cevap olarak anlatmaya çalışırım çok tutturursa döverim

gökleri kucakladım ellerimden taşıyor mavi.
Mayıs, 25, 2010, 12:33:01
Üye Bilgileri
ÇGE Uzmanı Hilmi Tekin
Denetleyici
YENİ ÜYE

« Yanıtla #3 :»

UZUN BR ARADAN SONRA MERHABA, İNTERNET BAĞLANTIMDA OLAN BİR SORUN NEDENİYLE UZUN BİR SÜRE SAYFAYA GİREMEDİM. OĞLUNUZDA ARANIZDAKİ İLETİŞİMİ SON HALİYLE TEKRAR BELİRTİRMİSİNİZ RİCA ETSEM
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu