| Eylül, 22, 2009, 03:55:32 |
|
|
 |
« :» |
|
Hocam biliyorsunuz 9 gün önce dayım vefat etti.
Bundan 1 sene önceden itibaren başlayarak bugüne kadar rüyamda (dayımın hastalığı çok ciddi olmasına rağmen) sağlıklı ve mutlu gördüm.
Annemde dayımın hastalığına çok üzülüyordu.Rahmetli dedem rüyasında anneme kızım üzülüyor musun yoksa derken görmüş.
Bir de ben 2007 yılında (büyük teyzem komadaymış. gerçekte.) rüyamda büyük teyzemin oğlunu gördüm.Bana büyük teyzenin durumu çok ağırlaştı kızım dedi.Uyandım akşam 20.00 de telefon aldım.Vefat etmiş.
Bütün bu rüyalar sizce ne anlama geliyor?
Bir de rüyalar haricinde benim çok merak ettiğim bir şey var.Mesela ben dayımın son anına kadar yanındaydım.Artık ölmek üzere omasına rağmen çok mutluydu .Bilinci tam yerinde değildi.Ama biz yakınların a,eşine ,çocuklarına falan, bana üzülmeyin siz kendinize bakın ben ii yim diyordu.Ölümüne yakın da hep ölen yakınlarımızın adını söyledi bulunduğu oda da olduğunu söyledi bize.Görmüyor musunuz burdalar dedi.Özellikle en iyi arkadaşını adını !
Ölümünden 1 gün önce de el salladı.oğlu kime el sallıyorsun baba dediğnde kendini işaret etti.(eyvallah)dermiş gibi bir hareket yaptı.ertesi gün uyur gibi vefat etti.
Hani bütün bunları başkası anlatsa bana.saçmaladığını düşüneceğim ama,Bunlara ailecek bizzat şahit olduk.Yani insan bu olayların neden böyle olduğuna odaklanırsa ruh sağlığı bozulur.Taktir edersiniz ki merak etmeden de yapamıyorum:) Bütün bunlar nedir ?ne anlama geliyor?
|
|
|
|
|
|
"Aramakta olduğun şeyi,içinde taşımaktasın !"
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
| Eylül, 24, 2009, 01:49:59 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
necip fazıl kısakürek' i anlattıkları bir belgeselde, ölüm anını anlatırken, son sözlerinin; " ölüm böyle birşeymiş demekki" dediğini aktarmışlardı. yaşam dinamiği çok farklı. ölümün sırrının çözülemediği bir gerçek. hayatın sırrınıda çözemedik insanlık olarak. elbette bu bilinmeyenler insanı ürkütüyor. insan emin olmak ister, güvende olmak ister ve en önemlisi de bilmek ister. hem güvende olmak ve hemde bilmek ihtiyacı ortaya çıktığında zorlu durumlar ortaya çıkabiliyor. aslında yaşadıklarınız olumsuz durumlar değil. sizin sorgulayıcı yaşam tarzınızın birer ürünü. keşke sizin gibi herkeste sorgulasa ve bilmeye çalışsa, hayatı, ölümü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 24, 2009, 03:09:54 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
Hocam aklıma ne geldi,bu yorumunuzu okuduktan sonra; Biliyorsunuz ilişkiler konusunda başlık açmıştım. Benim olayları sorgulamayı seven,araştırmacı bir yapım var.Derin düşünmeyi seviyorum.Her şey de de mantık arıyorum.(Belki de bu yüzden felsefe okumak istiyorum.) Sanırm erkeklerin çoğu basit düşünmeyi ve yaşamayı seviyor.Acaba biraz da bu yüzden mi istediğim giib çıkmıyor hayatıma.(daha tanıştığımın 2. 3. günü o insanla yapamayacağımı hissedip ayrılıyorum) Ortak yönlerimiz çok olmalı ki paylaşımlarımız artsın...  off,artık ne yapacağımı şaşırdım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 24, 2009, 03:35:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
bir erkekle hangi yönlerinizin ortak olmasını isterdiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 24, 2009, 08:29:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
Hayata bakışımız,Aile yapılarımız,Hoşlandığımız şeyler( gezmek,cafe de oturmak ,sohbet etmek,sinemaya gitmek...Daha çok sakin ortamlar hoşuma giidyor.tatilde,sahilde el ele yürümek vs...)
(tercihen) Felsefe,psikoloji,kişisel gelişim konuları ilgi alanım.Mesela bu konularda karşılıklı tartışalım isterdim...
Böyle yani.Anlatmış olduğum gibi gayet mütevazı isteklerim var...:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 24, 2009, 10:59:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
peki bu özellikte bir erkekle karşulamadınız bu durumun oldukça tuhaf olduğunu düşünüyorsunuz. gerçekten böyle erkekler yok mudur?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 24, 2009, 12:21:29 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
Elbetteki var.Ama benim karşıma çıkmadı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 24, 2009, 12:37:24 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
pek bu duurmda sorun nedir sizce,sadece şans mı? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 25, 2009, 03:05:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
bu son sorduğunuz sorunun cevabı bende yok maalesef ama ben size çeşitli sorularla, kendinizi ve kişilere bakış açınızda bir sorun olup olmadığını göstermeye çalıştım ve bundan sonra da bu çabamda kararlı olmaya devam edeceğim. eğer sorun sizin bakış açınızdaysa bu durum değişebilir, yok eğer yaşadığınız çevredeyse bu da değişebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 25, 2009, 03:53:12 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
Bakış açımdan ve yanlış ortamlarda bulunmaktan kaynaklandığını hissediyorum... olaylar bunu gösteriyor.
Bu arada soru tarzınız gerçekten yardımcı oluyor bana.Teşekkür ediyorum size.
Öteki başlığımda da dediğim gibi, bazen bunalttığımı düşünüyorum sizi ama... Sorularımı fazla uzattığımı düşünüp çekinmiyor da değilim :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 26, 2009, 02:27:00 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
sorunlarınızın kaynağını bulmak keyif verici olacaktır. ayrıca soru sormaktan çekinmeyin. soru sınırlamamız yok. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül, 26, 2009, 03:33:56 |
|
|