Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > RÜYA ANALİZİ > tuhaf bir rüya
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: tuhaf bir rüya  (Okunma Sayısı 569 defa)
Eylül, 15, 2009, 09:46:55
Üye Bilgileri
dialog
YENİ ÜYE
*

« :»

herkese slm
geçen gece rüyamda tuhaf bişeyler gördüm. erkek arkadaşımla ilgili bazı sorunlarım var ve kendisinin kendisiylede sorunları olduğundan iki günlük tatili 2 aya çıktı. ve  biz bu süre zarfında görüşemedik.
rüyama gelince böyle tuhaf fantastik bir yerdeyim ve yanıma o geliyor bana diyorki sana peri masallarını yaşatıcam çok mutlu olacaksın. aynende oluyor balkabağından arabalar geliyor falan yani. sonra bana dönüp diyorki ben seni çok seviyorum benimle evlenirmisin diye soruyor. sonra elinde küçük bi sandık var ama sandık yüzük kutusu gibi. açıyorum içinde çok güzel mor rengi işlemeleri olan bi tül var şaşırıyorum bu tül nasıl sığdı bu küçücük sandığa ve tabi merakla yüzüğü araştırıyorum bana evlenme teklif etti ya ama ne gezer sandığın içinde tülün üzerinde küçük bir ekmek kırıntısı var. al burdan yak bu ne demek şimdi Sad
Sponsor Bağlantı

Eylül, 15, 2009, 11:19:00
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #1 :»

ilişkinizin bittiği düşüncesini taşıyor musunuz?
Eylül, 16, 2009, 10:25:07
Üye Bilgileri
dialog
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #2 :»

bazen. en azından değiştiğini araya mesafe girdiğini düşünüyorum. bazende beni sevmediğini.
Eylül, 16, 2009, 14:49:46
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #3 :»

bir kaos içerisinde olabilir.  o kişiye endeksli yaşamamak onu sevmemek değildir. siz hayatınızı sürdürmeye devam edin.
Eylül, 17, 2009, 04:54:48
Üye Bilgileri
dialog
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #4 :»

evet kaos içerisinde. maddi anlamda büyük sorunları var ve bi süredir işsiz. zaten bana göre tüm sorunların nedeni para ve onun bu konuda kendine olan güvensizliği. ama bunun bedelini ilişkimize kesmemeli.
Eylül, 17, 2009, 05:35:34
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #5 :»

sevgiliniz size çok şey vermek istiyordu, ama veremedi. artık pek te sizinle ilgilenmiyor anlaşılan, tümüyle ilgisini kesti galiba.
Eylül, 19, 2009, 04:10:51
Üye Bilgileri
dialog
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #6 :»

belkide. ama bunun cevabını tatil sonrası öğrenicez. çünkü şuan bunu tel konuşmalarımızda sorduğumda kabul etmiyor, böyle bişeyi aklıma getirmememi söylüyor. kendi sorunlarından dolayı ona zaman vermemi söylüyor. bekleyelim ve görelim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu