Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > E-PSİKOTERAPİ > Erkek arkadaşım Çekingen ve içe kapanık ...
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Erkek arkadaşım Çekingen ve içe kapanık ...  (Okunma Sayısı 6090 defa)
Kasım, 10, 2009, 14:21:14
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #100 :»

2 ay olmuş resmen ayatkat uytmuş benı ama benımle ılglıydı sogukta degıldı anlıymadaım her dakıka mesaj atıyoduda nasıl oldu aklım almıyo halen
Sponsor Bağlantı

Kasım, 10, 2009, 14:24:02
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #101 :»

belkı dıyosunzdur kı nasıl farkedemedın okadra kormuydun evt cok kormuşum soeldıgı sozler hersey anlamıyım dıye ya cunku ben ona cok guvenıyodum ole bşey yapıcak bırı degıldı bılmıyorum offfff aklıma cok karsık hcbşey dusnemıorum
Kasım, 10, 2009, 15:12:36
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #102 :»

bu konunun kör olmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. belki sizinle olmak istemedi. diğer insanla olmak ona daha cazip geldi. bir süre kendini dinledi ve sonra diğer kişiyi tercih etti.
Kasım, 10, 2009, 15:20:42
Üye Bilgileri
theburak
BRONZ

« Yanıtla #103 :»

bu konunun kör olmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. belki sizinle olmak istemedi. diğer insanla olmak ona daha cazip geldi. bir süre kendini dinledi ve sonra diğer kişiyi tercih etti.

peki hocam birlikte oldugumuz insanı sürekli böyle kontrol etmemiz dogrumu? misal olaral cep telini maillerini karıstırmak gibi..bu ilişkilerde kontrol etmemelimiyiz? yoksa körü körüne güvewnmelimiyiz?

BANA BİR MUTLULUK SÖYLEYİN Kİ ACI KARŞILIĞINDA ELDE EDİLMİŞ OLMASIN...
Kasım, 10, 2009, 15:34:32
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #104 :»

insanlara özel yaşam alanı bırakmak güzel değilmidir? fazla merak fazlaca baskıya neden olaz mı?
Kasım, 11, 2009, 01:58:12
Üye Bilgileri
yağmur
BRONZ

« Yanıtla #105 :»

peki hocam birlikte oldugumuz insanı sürekli böyle kontrol etmemiz dogrumu? misal olaral cep telini maillerini karıstırmak gibi..bu ilişkilerde kontrol etmemelimiyiz? yoksa körü körüne güvewnmelimiyiz?

cep telefonu,mail karıştırmak...  Çok yanlış. Aynı davranış size gösterilse hoşunuza gider mi?  Bir insanın gözü sürekli başkalarına  kayıyorsa,aldatma eğilimindeyse zaten aldatır. uygulanan baskılarda  aldatma eğilimini pekiştirir diye düşünüyorum.

"Aramakta olduğun şeyi,içinde taşımaktasın !"
Kasım, 11, 2009, 02:09:21
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #106 :»

hocam ben ona cok guvenıyodum ole bşey yapıcak bırı degıldı bırlıkte oldugumuz zaman muzık dınlerken ole bakıyodum oda bılıyodu onu ole sık sık bakmıyodum bana guven vermısıtı ama aldattı baskı falan kurmuyodum uzerınde
Kasım, 11, 2009, 02:11:44
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #107 :»

yagmur benım yanımdayken kımseye dahı bakmıyodu gozunu bende ayrımıyodu ole bşey yapıcak karaterdebır degıldı ama yapmış
Kasım, 11, 2009, 11:48:53
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #108 :»

hocam benım 1 aya kadar kendımı toplamam lazım kendımı cok careız boşlukta hısedıyorum 1 ayada tplıyabılrımıyım cunku acıkogretımdne okuyorum ve 1 aysonra dersanem baslıycak kendımı deslere vermlıyım 1 sınfıtm sınfta kaldım tekara edıyorum kenıdmı derslere vermem lazım bu cocuk yuznden hayatım altust oldunu onu dusnmekten ders calışsamadım herseyı kafmam taktım kaybeden ben oldum 1 yılım gtı pşman degılım ama hata yaptım bundan ders cakarlamıyım
Kasım, 11, 2009, 14:35:40
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #109 :»

önerilerimi uygulayın, yeni mekan ve yeni yüzlerle ilgili, faydasını göreceğinize inanıyorum
Kasım, 11, 2009, 16:43:15
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #110 :»

onerılerınızı uygulıycam hocam inşallah ıyı gelır.hocam ben hala ıcmde bşey hısetmıyorum ıcm bomboş hala sokun ertkısndemıyım onu dusnmuyorum sadec yaptıgı aklıma gelıyo aglamıyorum bıle dun msnde bana sacma sapan syler soylıyınce cok agladım kotu oldum canımı yaktı hocam ne yapmalıyım
Kasım, 12, 2009, 00:54:32
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #111 :»

canınızı yakan sözleri nelerdi?
Kasım, 12, 2009, 02:44:55
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #112 :»

resmen dalga gectı benımle yok sadece 5 dkıkan var benı zordurumda bırakıcak laflar soleme gbı seyler soledı dedm nedıysu nesacmalıyosun sonra bana pardon yanlış anlamışım byy dedı cok zoruma gtı dalga gecıyo resmen ya
Kasım, 12, 2009, 03:50:19
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #113 :»

onu affetmeyi düşünüyor musunuz?
Kasım, 12, 2009, 06:38:06
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #114 :»

bılmıyorum ama ozur dıleseydı afetmezdım ama kırgınlıgım bıraz olsun gecerdı ıcmde ona karsı hcbşe yok belkıde sevmemısımdır sadec ılk gunum ıcım cok yanıyodu acıyodu sımdı yok herkes dıyo sevmemışın ozaman aklıma bıle gelmıyo onunla ılgılı hcbşeyı hatrlamıyorum sızce sevmemılmıyım oyuzden mıumurmde degıl
Kasım, 12, 2009, 14:19:21
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #115 :»

burce; lütfen yazılarınızı okuyabileceğim şekilde yazın. anlamakta zorlanıyorum.
Kasım, 12, 2009, 14:21:32
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #116 :»

aşağılanmak kötü birşey. aldatılmakla aşağılanmış hissediyor insan. bu sizin yaptığınız bir hata değil ve aldatılmakla aşağılanmışta olmuyorsunuz. başkasının tercih edilmesiyle sizin eksikliğiniz veya diğer tercih edilen kişinin üstünlüğü diye bir durum söz konusu değil.
Kasım, 12, 2009, 14:39:07
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #117 :»

pekı neden ozaman bana okadar  sevdıgını soyluyodu cok ıcten söyluyodu  hala ınanmıyorum bole bişey yaptıgına  ınsanlar neden bukadar ıkıyuzlu acımasız ya kımse guvenılmıyo artık.kendımı nekadar safmısın gorememışım dıyorum resmen kandırıldım aklıma geldıkce yasadıklarım kotu oluyorum kullanılmış gıbı hısedıyorum cok kotu ya bı ınsanın duygularıyla oynamak nasıl bı vıcdandır offffff
Kasım, 12, 2009, 14:43:27
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #118 :»

hocam hayatı ınsanları daha yenı yenı anlıyorum dunyada ınsanların nekadar acımasız oldugunu herseyle daha yenı karsılasıyorum.  sankı dunya basıma yıklımış gıbı gozum yenı acılıyo ben bunlara hic hazır degıldım. bu yasımda bunlarla karsılasıyorum bakalım daha nelerle karsılascaz hayat suprızlerle dolu...
Kasım, 12, 2009, 14:50:50
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #119 :»

artık bunun olgunluğuyla yaşayacaksınız.
Kasım, 13, 2009, 02:00:29
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #120 :»

evt yasamak zorundayım hayatı yenı anlamkta guzel erken yasta olgunlascam
Kasım, 13, 2009, 03:31:16
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #121 :»

9 kişi kalıp maçı kazanan futbol takımları vardır, neden onlar gibi olamayasınız.
Kasım, 13, 2009, 11:31:53
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #122 :»

tabıkıde hocam cok guzel bişey oldu iş buldum yarın baslıyorum bu bana cok ıyı gelıcek farklı ınsanlar ve farklı bı mekan sızın dedıgınz gibi bu bana ıyı gelıcek cok sukur ya hayatımda guzel bişeyle oluyo cok sevınclıyım ve cok mutluyum  Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Kasım, 13, 2009, 11:39:49
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #123 :»

her zorlukla beraber bir kolaylık mutlaka vardır. Kur'an daki inşirah suresinde bu konu geçer. eğer İslamiyete inanıyorsanız bu dediğim surenin mealine bakın.
Kasım, 13, 2009, 12:32:14
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #124 :»

tabıkde ınanıyorum elhamdulılılah muslımanım her yokusun bı ınısı vardır allah herzaman yardımıcımızdır enzor zamanda bıle allaha sukretmek gerekır bunada sukur
Kasım, 13, 2009, 12:35:52
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #125 :»

Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
anlamı......... Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..
cok guzel bı sure her sıkınıtda oldugumda bu sureyı okuycam cok teskurler
Kasım, 13, 2009, 13:37:15
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #126 :»

Allah devamını nasip eder inşaallah :)

konumuzun özeti buydu ve mesajı çok yerinde bir biçimde almışsınız.
Kasım, 13, 2009, 15:46:44
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #127 :»

inşallah herseyın hayırlısını nasıp etsın allah
Kasım, 17, 2009, 12:18:57
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #128 :»

işe basladıgımdan berı cok guzel gıdıyo allaha sukur arkadsalr ortam cok guzel ama o gene aklıma gelıyo calışırken sadece aklıma gelıyo ıcm yanmıyo hiçbişey hısetmıyorum aklıma gelemsınıde ıstemıyorum ama gelıyo kendı kendıme acaba benı dusnuyomudur dıyorum hala ben bunlaran kurtulmak ıstıyorum
Kasım, 17, 2009, 13:24:30
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #129 :»

unutmak için sabretmek ve sabrederek zaman içerisinde daha mutlu bir hayat oluşturmak, bu mümkündür. düşüncelere çok aldırmayıp, günü yaşayarak geleceği kurgulamak yeterli.
Kasım, 18, 2009, 12:39:12
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #130 :»

ben cok mutluyuım işe grıdgımden berı ınsanlar cıvıl cıvıl hepsı cok mutlu onlarla arkadsalık yaparak herseyı unutuyorum hayat cok guzel onu sankı hiç sevmemışım gıbı hısedıyorum bi sarkı dınledığımde hiç bişey hıseymıyorum hiç bi tepkı vermıyorum neden bole oldum
Kasım, 18, 2009, 12:43:32
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #131 :»

bu iyi birşey. umarım bu ortamınız sizi daha mutlu ve huzurlu yapacaktır. yeni hayat, yeni arkadaşlar, yeni mekan. yenilikler iyi gelir insana
Kasım, 21, 2009, 11:58:46
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #132 :»

evet cok ıyı gelıyo ama bugun cok sınırlıyım işyerınden bırılerıyle tartsıtım evdeıklerde uzerıme gekınce cok kotu oldum calışmak ıstemıyorum ama calışmasam okuyamam neferet edıyorum herkesten bıktım bu hayatan yoruldum
Kasım, 21, 2009, 12:02:45
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #133 :»

ilk işinizde ilk olumsuz yaşantınızla karşılaştınız anladığım kadarıyla. iş yerinizde iş için bulunuyorsunuz. geçiminizi sağlamak adına o işi yapıyorsunuz. iş işte kalır, özel hayat orada orası özel hayatta pek olmamalı.
Kasım, 21, 2009, 12:41:39
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #134 :»

evet malaesaf calışmak zorunda oldugum ıcn katlanmak zorundayım hayır bana haksılzık yapılmasımna dayanamıyorum ozle hayatımı karstrmıyorum herseye ofekelenıyorum kızgınım herseye herkese zaten cok hasasım uzerıme gelınce dayanmaıyorum boguluyorum
Kasım, 21, 2009, 13:17:04
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #135 :»

genelde öfkelisiniz, bu son döneme ait bir durum değil gibi geliyor bana, haksızmıyım?
Kasım, 22, 2009, 11:50:14
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #136 :»

evet cabuk ofkelenıyorum haklısınız ofkelenmek ıstemıyorum ama konuşmasam patlıycak gıbı oluyorum
Kasım, 22, 2009, 12:00:03
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #137 :»

bu yenı ortam bana cok ıyı gelıyo cok neselıler bend eonlara katılarak herseyı unutuyorum ama iş basında yınede aklıma gelıyo onunla yasadıklarım gelınce kotu oluyorum nasıl yaptım nasıl kormusum dıyıp duruyorum
Kasım, 22, 2009, 17:12:54
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #138 :»

size yapılan bu kötülüğü görememek ve onu yeterince memnun ettiğiniz halde böyle birşey yapmasını sindiremiyorsunuz. kendinizi hem beceriksiz hemde yetersiz gibi hissettiriyor size bu yaşananlar.
Kasım, 23, 2009, 12:32:28
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #139 :»

evet nasıl unutucam yasadıklarımı onunla hıc bızaman karsılasmak ıstemıyorum ınşallah karsılasmam kendımı daha kotu hısederım yasadıklarım aklım agelıdıkce
Kasım, 23, 2009, 12:45:41
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #140 :»

insanın yaşadıklarını unutması imkansızdır. bastırır ve hafızada saklar. çağrışımlar oluştuğunda tekrar o durumları hatırlar. bu nedenle unutmak yerine, sorrunlarımızla yüzleşmek ve kendimizle barışmak en doğrusu.hayatımızda yenilgilerimiz ve başarısızlıklarımız da başarılarımız kadar önemlidir. yeterki yaşananlardan ders almasını bilelim.
Kasım, 23, 2009, 14:21:29
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #141 :»

ben onu gorup hatrlamak ıstemıyorum yuzlesmek ıstemıyorum hayatan ders aldım kmıseye guven olmuyo bu bana ıyı  bı ders oldu zaten
Kasım, 24, 2009, 00:44:06
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #142 :»

mutlaka hatırlatacak şeyler karşınıza çıkacaktır.
Kasım, 24, 2009, 07:21:44
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #143 :»

bugun onunla gıtıgımız yerlere gıtım hiçbişey hatırlamıyorum aklım agelmıyo hiçbişey hısetmedım bu ıyı bişey mi bole olcagmı sanmıyodum kotu olurum dıye dusundum ama olmadım nıye bole oldum şimdılık mı boleyım yoksa daha sonramı  bellı edıcek
Kasım, 24, 2009, 11:50:22
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #144 :»

gelecek ne getirir bilemeyiz ama bu haliniz şimdilik sizin için faydalı.
Kasım, 29, 2009, 08:37:40
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #145 :»

ıyı bayramlar bayramınız mubarek olsun
Kasım, 29, 2009, 08:40:57
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #146 :»

buarada bişeyler oldu sıze anlatmak ıstıyorum benımkı benı aldatmamış kımseyle cıkmıyomuş bana yalan soylemış benım arkadasımla konuşmuş bende yanındaydım telefonda operlerın sesını actı bende dınledım ole bişey yapmadım benımle hıc bı alakası olmadıgını soledı arkadasım pekı nede bole bişey soledın dedı şimdı anlatmaya kalkarsam satler alır dedı arkadasımla yuzyuze konuşcaklarmış ona anlatcakmış neden  bole bişey dedıgını onun arkadasıda ole bişey dedıgı ıcn bana pışman olmuş sızce ben napmalıym
Kasım, 29, 2009, 15:52:41
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #147 :»

bekle bakalım ne anlatacak ve anlattıklarının aynısını sana anlatmasıda gerekiyor
Kasım, 30, 2009, 03:18:07
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #148 :»

bana anlatmaz kı benımle konuşmuyo arkadasımdan ogrencem işte
Kasım, 30, 2009, 03:20:11
Üye Bilgileri
burce
ACEMİ
**

« Yanıtla #149 :»

onun arkadası sabah mesaj attı konuştuk bana ogrendım hayatında kımse yokmuş ole bişey yapmamış haberın olsun dedı sızı barstırım dedı yuzyuze konuşun dedı bugun ben ıstemedım ıstemıyorum deıdm artık bakalım benım arkadasıma aynısın dıycekmı yoksa yalan mı soyluyo
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu