Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Hızlı Arama
Gelismis Arama
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu
>
PSİKOLOJİST FORUM
>
RÜYA ANALİZİ
>
KANARYA
Kullanıcı Adı:
Beni Hatirla?
Şifre:
Reklamlar
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: KANARYA (Okunma Sayısı 1027 defa)
Ocak, 13, 2009, 13:58:07
Üye Bilgileri
edcelik
edcelik
Kullanicinin profilini göster
Özel mesaj gönder
Son mesajlarini göster
Arkadas listeme ekle
YENİ ÜYE
«
:
»
Merhabalar şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Sizden yardım istediğim konu sık sık gördüğüm bir rüya. Rüya her zaman farklı gelişiyor fakat ana teması bir kanarya. Evde beslediğim bir kanarya var ve o kuşla ilgili o kadar çok rüya gördüm ki belki bana yardımcı olursunuz diye düşündüm. En son gördüğüm rüyamda kanaryam kafesinden çıkıyor ve ağzına bir nesne alıp onu kafesine taşımaya çalışıyor. Kafese dönerken bir bakıyor ki kafesin içi yarı yarıya suyla dolu. Suyun içinde ölü salyangozlar var ben de suya bir adet canlı japon balığı bırakıyorum. Bir de suya bakıyorum suyun içinde başka canlı balıklar da var. Kanarya kafesine dönmeye çalışırken kafasını arkadan tutmuş siyah bir kuş var şekil olarak kargaya benziyor fakat kanaryadan biraz daha büyük. Kanarya ondan kurtulmaya çalışıyor fakat başaramıyor ve o kargayla birlikte kafesine geri dönüyor. Aslında rüyalarımın hepsinde bu kanarya bir de kafes var. Kanarya bazen kafesinden çıkmaya çalışıyor bazen içinde bulunduğu kafes ona küçük geliyor. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.
Kader bizim seçimlerimizin hayata geçirilmesidir.
Sponsor Bağlantı
Ocak, 15, 2009, 10:10:43
Üye Bilgileri
edcelik
edcelik
Özel mesaj gönder
Son mesajlarini göster
Arkadas listeme ekle
YENİ ÜYE
«
Yanıtla #1 :
»
Bu gece yine sevgili kanaryamla cebelleştim sabaha kadar. Acaba onu birine hediye mi etsem. Yararı olur mu
Ocak, 17, 2009, 01:02:59
Üye Bilgileri
paraketos
paraketos
Özel mesaj gönder
Son mesajlarini göster
Arkadas listeme ekle
PIRLANTA
«
Yanıtla #2 :
»
kanarya siz olursanız, kafes eviniz olsa, karga ise size zorluk çıkartan insanlar olsa.....
Ocak, 17, 2009, 06:02:22
Üye Bilgileri
edcelik
edcelik
Özel mesaj gönder
Son mesajlarini göster
Arkadas listeme ekle
YENİ ÜYE
«
Yanıtla #3 :
»
Rüyalarımın bu anlamları taşıyabileceğini ben de tahmin ettim. Ama kanaryanın her defasında o kafeste kalması bir türlü çıkamamısı...
Bu gece ise kendi ellerimle kanaryanın yemeğini alıp hasta görünümlü bir muhabbet kuşuna verdim. Sonra muhabbet kuşunu dinlenmesi için kendi kafesine koymaya kalktığımda hayretle o kafesin içinde kanaryanın yediklerinden hem miktar hem de çeşit olarak kat be kat daha fazlası olduğunu gördüm. Muhabbet kuşu annemin bana hediyesiymiş. Annem kuşu evime bıraktı ve bir araba ile eğlenmeye gitti. Muhabbet kuşuna ben bakacaktım. Sabah uyandığımda içim acıdı. Kendimden bu kadar vermek zorunda mıyım dedim. Muhabbet kuşu ise eşimi simgeliyor. Her şeye sahip ama ... Ah bu amalar yok mu?
Bir psikiyatriste mi yoksa kişisel gelişim uzmanına mı gitsem bilmiyorum. Yolları biliyorum ama kafesimden çıkmaya cesaretim yok. Hayatımın son sekiz yılı hep kayıplarla dolu. Sevdiklerimi beklenmedik bir şekilde kaybettim. Belki de kafesten çıkmak benim için bir başka ölüm. Siz ne dersiniz?
İmza: Kafası arı kovanı
Ocak, 17, 2009, 06:10:38
Üye Bilgileri
paraketos
paraketos
Özel mesaj gönder
Son mesajlarini göster
Arkadas listeme ekle
PIRLANTA
«
Yanıtla #4 :
»
muhabbet kuşununda kendiniz olduğunu düşünün ve bu konuyu evlenmeden önceki ve sonraki halinizle karşılaştırmalı olarak değerlendirin.
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
PSİKOLOJİST FORUM
-----------------------------
=> E-PSİKOTERAPİ
=> ÇOCUK GELİŞİMİ VE DANIŞMANLIĞI
=> PAYLAŞILACAK KONULAR