Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > RÜYA ANALİZİ > Antrenör
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Antrenör  (Okunma Sayısı 1654 defa)
Ocak, 01, 2009, 12:06:41
Üye Bilgileri
serçe
YENİ ÜYE
*

« :»

Ben kendimi bir klübede güzel bir erkek ile birlikte görüyorum tertemiz bembeyaz bir yataktayız ve öyle ayıp şeyler görmüyorum sevgiyle sarılış görüyorum hatta rüyanın içinde diyorum nasıl güzel bir sevgi bu filan..sonra o klübeden ben hızla çıkıyorum bir telaş içinde hemen önümde duran kürek ve sandala uzanıyorum başlıyorum hızlı hızlı kürek çekmeye, bu arada bu bulunduğumuz yer ormanlık alan..o sırada arkamda bir antrenör beliriyor ve bana olmaz böyle olmaz daha fazla çalışmalısın diyor. Ben sizden rica ediyorum bu sizce nedir bilinçaltımda neler oluyor?Teşekkürler
Sponsor Bağlantı

Ocak, 03, 2009, 01:43:30
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #1 :»

benzer rüyalarınız var mı? varsa anlatabilir misiniz?
Ocak, 03, 2009, 03:07:57
Üye Bilgileri
serçe
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #2 :»

Hocam benzer rüya derken bir rüyam daha bu rüyaya yakındır, yine bu antrenör rüyasında gördüğüm gibi özelliklere sahip benzer bir erkek ile yine ne gariptir ki afedersiniz ahır gibi bir yerdeyiz ancak temiz düzenli bir yer burası burada sarılıyoruz sevgi dolu filan. sonra birden telaşlanma başlıyor hızla dışarı çıkıyoruz merdivenlerden koşarak çıkıyoruz arkama ben bakma gereği duyuyorum baktığımda kendi aile bireylerim ve en önde babaannemi de merdivenlerden koşarak görüyorum ama onlar sanki bizi farketmiyor herkes kendi derdine koşuyormuş gibi koşuyorlar bizle. sonra ben sağa sağıyorum o erkek ve babaannemin sola sapıp kaybolduğunu görüyorum daha da arkadan gelenleri göremiyorum çünkü sağa sapmış oluyorum birden kendimi bir yamaç ama yemyeşil vadide vadinin ilerisinde beyaz müstakil evler ve evlerin önünde deniz ve plaj görüyorum güneş uzaktan parıldıyor vay be ne güzel yerler var şu yeryüzünde diyorum iç geçiriyorum sonra bir çalımla sola atlıyorum bakıyorum trendeyim tren hareket halinde ve ben içinde yemek vagonundayım sonra bir anne hamile ve yanında küçük kızı ile sohbet ediyorum bu arada tren yoluna devam ediyor..o sırada uyanıyorum hocam bilirsiniz çok rüya görürüz ancak bu ve antrenör rüyaları gibileri aklımdan çıkmıyor var bir şey bilinç altımda bence ayrıca başka rüyalarım da var beni derinden etkileyen ama onları anlatmamam da fayda varmış bana tavsiye ediliyor bilemiyorum rüyalar neyi anlatıyor? Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız beni dinlediğiniz için..
Ocak, 03, 2009, 03:55:42
Üye Bilgileri
serçe
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #3 :»

Umarım bu rüyalarım psikolojimin berbat olduğunu betimlemiyordur   
Ocak, 06, 2009, 01:08:35
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #4 :»

kaç yaşındasınız?
Ocak, 06, 2009, 03:30:28
Üye Bilgileri
serçe
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #5 :»

21 yaşındayım hocam
Ocak, 08, 2009, 01:07:28
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #6 :»

size bir örnek olay anlatayım ona göre kendiniz bir yorum yapmaya çalışın; bir kadında evden dışarı çıkamamak korkusu patlak veriyor. çok ciddi boyutlara varıyor bu durum ve tedaviye başlıyorlar.bir süre sonra kadının bilinçaltına atılan bir anıyı tespit ediyorlar. kadın birkaç yıl önce bir minibüste yolculuk ederken dikiz aynasından şoförle göz göze geliyor ve cinsel yönden o kişiyi arzuluyor.  o anda ciddi suçluluk duygusu yaşamaya başlıyor ve yaşadığı o acıyı bastırma yoluna gidiyor ve unutuyor. ancak zaman içerisinde bastırılan o ani kadını bu şekilde bir soruna sürüklüyor.

kendi geçmiş yaşantınızda antrenör vb bir kişiye karşı birşeyler hissetmiş olabilir misiniz?
Ocak, 10, 2009, 03:06:11
Üye Bilgileri
serçe
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #7 :»

Ben duygularımı bastırmam ki  tersi direkt yaşayan biriyim, ayrıca hayatımda hiç antrenör görmedim ki ben..yine de teşekkürler beni dinlediğiniz için..
Ocak, 10, 2009, 03:44:30
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #8 :»

izlediğiniz bir film vb şeylerden etkilenmiş olabilirsiniz...

ayrıca parçalar bir araya gelip anlamlı bir bütün oluşturur. rüyalarınızdaki anlamlı parçaları ele alıp değerlendirin. bu anlamlı parçalar sizi nereye ve kimlere götürüyor bunu anlamaya çalışın.
Şubat, 14, 2009, 14:16:55
Üye Bilgileri
thunderwatcher
BRONZ

« Yanıtla #9 :»

Rüyanı yorumlamamı istersen severek yorumlarım kendi fikrimce.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu