Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > RÜYA ANALİZİ > Gökdelen
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Gökdelen  (Okunma Sayısı 898 defa)
Kasım, 07, 2008, 02:43:53
Üye Bilgileri
mekselina
Ziyaretçi
« :»

Rüyamda ihtişamlı güzel bir gökdelen gibi apartmanın en üst katındayız. ve her tarafı görebiliyorum seyredebiliyorum duvar değil cam var heryerde. ve deprem oluyor öyle sallanıypruz ki başımız dönecek gibi. hiç hirşey olmuyor. sadece sallanıyoruz salıncakta gibi.ve duruyoruz sonra şakır şakır yağmur yağıyor bardaktan boşanırcasına. bir ara camdan dışarı baktığımda birkaç koyu yeşil çam ağaçları gözüme çarpıyor. öylece uyanmışım.
Sponsor Bağlantı

Kasım, 12, 2008, 00:52:22
Üye Bilgileri
paraketos
PIRLANTA

« Yanıtla #1 :»

ulaşabileceğin üst seviyelere ulaşmaya yakınken, göz göre göre engel olamadığın sıkıntılar yaşıyor olabilirsin. bunu engellemek için dışarıdan bir destek bekliyorsun. eğer o destek gelirse hedeflediğin bazı şeylere ulaşabilirsin.
Kasım, 14, 2008, 06:09:00
Üye Bilgileri
mekselina
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 :»

ulaşabileceğin üst seviyelere ulaşmaya yakınken, göz göre göre engel olamadığın sıkıntılar yaşıyor olabilirsin. bunu engellemek için dışarıdan bir destek bekliyorsun. eğer o destek gelirse hedeflediğin bazı şeylere ulaşabilirsin.
Yorumunuz için teşekür ederim. Evet söylediğiniz gibi anlam veremediğim bazen beni çıkmaza götüren sıkıntılarım var. Bu durumun da manevi eksikliğimden kaynaklandığını düşünüyorum.Şu an tek beklediğim destek hayırlısıyla mali müşavirlik staj sınavını kazanabilmek. bu sınavı kazanırsam kendi içimde bir çok şeyi halletmiş olacağım.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu