Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > ANKETLER > Ynt: ınternet
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Anket
Soru: ınternet bagımlılık yapar mı
evet - 14 (82.4%)
kesınlıkle hayır - 1 (5.9%)
ınternetsız yasayamam - 2 (11.8%)
Toplam oy: 14

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Ynt: ınternet  (Okunma Sayısı 1196 defa)
Mart, 10, 2009, 08:04:56
Üye Bilgileri
thunderwatcher
BRONZ

« :»

İnternet bağımlılık yapar mı?... Tıbbi anlamda bir bağımlılık yaptığını sanmıyorum. Yani beynimde internet kullanırken salgılanan hede hödö hormonu nedeniyle internete giremeyince titreme krizleri falan yaşıyor değilim.  bıdı

Ancak hayatımıza giren bazı teknolojik yenilikler (araba, asansör, cep telefonu, internet, vs) alışkanlıklarımızı ve yaşam şeklimizi değiştiriyor ister istemez. Hayatımızı bu kolaylıklar doğrultusunda organize ettiğimizde bu kolaylıklara bağlı (bağımlı değil) hale geliyoruz.

Şahsen artık ansiklopedi karıştırmıyorum. Kütüphaneye gitmiyorum. Merak ettiğiklerimi "büyüklerime" sormuyorum. Bütün uğraşlarmı ve işlerim bilgisayar ve internet karşısında. Ama bağımlı hissetmiyorum. Ben sana mecburum internet...  Embarrassed
Sponsor Bağlantı

Mayıs, 16, 2009, 12:55:57
Üye Bilgileri
ashley
BRONZ

« Yanıtla #1 :»

bence yapar artık sigara gibi kötü alışkanlıklar gibi bizlere bağımlılık yapıyor bir arraştırmaya göre bilgisyaarda 20 dk'dan fazla kalırsak gözlerimizi bozup yorabilirmiş

Ashley
Eylül, 19, 2009, 19:22:49
Üye Bilgileri
Metallica
YÖNETİCİ
YENİ ÜYE

« Yanıtla #2 :»

bagımlılık yapıyor ama benim işim internet oldugu için sorun olmuyor
Kasım, 08, 2009, 16:20:30
Üye Bilgileri
yağmur
BRONZ

« Yanıtla #3 :»

Bağımlılık yapacak unsurlar,kişiye göre değişmekle birlikte bağımlılık yapabilirlerde,yapmayabilirlerde ,burada önemli olan dengeli bir tutum sergilemek,saplantı oluşturabilecek yönelişlerden kaçınmak diye düşünüyorum.

Hayat ince bir iptir bana göre,ya dengeni sağlayarak yürürsün ya da düşersin... ki ben bu ikincisini hiç tavsiye etmem    :)

"Aramakta olduğun şeyi,içinde taşımaktasın !"
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu