Turuncu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu > PSİKOLOJİST FORUM > ANKETLER > Ynt: ınsanların dusuncelerı
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Reklamlar
Anket
Soru: sızın ıcın ınsanların sızın hakkınızda ne dusundugu onemlı mı
evet cok onemlı - 6 (27.3%)
hıc onemlı degıl - 3 (13.6%)
bıraz onemlı - 13 (59.1%)
Toplam oy: 20

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Ynt: ınsanların dusuncelerı  (Okunma Sayısı 1340 defa)
Mart, 10, 2009, 07:40:21
Üye Bilgileri
thunderwatcher
BRONZ

« :»

Şova yönelik yaptığım işlerde "sahne ışıkları altında" olmayı ve alkışlanmayı seviyorum. Aslan burcu... :) Ama kendimle ilgili temel konularda diğerlerinin görüşleri çok önemli değil. Mesela birisi tipi olmadığımı söylerse bunun benim için hiçbir ehemmiyeti yok. Onun tipi değilimdir bunun tipiyimdir şu bana tapar, şu yüzüme bile bakmaz vs... Bir kişinin düşüncesinin benim için önemli olması için önce o kişinin benim için önemli olması gerekir ve samimiyetle söylüyorum önemli konularda kendimden daha çok önemsediğim biri yok. İsteyen bencil diyebilir zaten çok duyduğum bir eleştiri ama yine aynı şey işte. Bencil olduğumu düşünmenizin benim için önemli olabilmesi için önce sizin benim için önemli olmanız gerekir... 
Sponsor Bağlantı

Mart, 13, 2009, 09:46:32
Üye Bilgileri
yakamoz757
PIRLANTA

« Yanıtla #1 :»

ayyyınanmıyorum ıkı aslan bıre arada bende aslanımm
allah sonumuzu hayretsın abkalım
Mart, 13, 2009, 18:57:42
Üye Bilgileri
thunderwatcher
BRONZ

« Yanıtla #2 :»

Birbirimize karşı dürüst ve iyi niyetli olduğumuz sürece sonumuz ne olursa olsun "güzel" bir son olacağından eminim. Şimdiye kadar bana bir şey katmaktan hiç bahsetmedin ama sen teklif etmeden ben söyleyeyim: bana bir şey katmak istersen katkılarını bekliyorum. Zevkle! Senin de beni dinlemek ve tanımak istemenden aynı şekilde düşündüğünü anlıyorum. Saçma sapan egolara dalıp birbirimizi itmenin alemi yok. "Elin adamını" hemen duvarlarının içine al, truva atını kalene sok demiyorum tabi. Bu akıllıca olmaz katılıyorum. Ama kötü niyetli olduğuma inanman için de bir sebep yok. Bu da akıllıca olmaz. Egolarımızdan arınıp birbirimize dokunabiliriz. Bence gayet iyi anlaşabiliriz. Önceden söylediğim bir şeyi tekrar ediyorum: "sen benim ne işime yararsın?" ve "sana nasıl yardımcı olabilirim?" diye sormaya başladığımızda gerçekten iletişime geçebiliriz. Birbirimize faydalı olabilir. Burcumuz aslan olabilir ama ne zaman aslan, ne zaman insan olacağımızı seçecek olan yine biziz...

Mart, 14, 2009, 04:15:57
Üye Bilgileri
emaz
YENİ ÜYE
*

« Yanıtla #3 :»

başkalarının düşünceleri benim için önemlidir. ama iş karar verme aşamasına geldiğinde kendi düşüncelerim daha ağır basar.
Mart, 14, 2009, 10:23:28
Üye Bilgileri
yakamoz757
PIRLANTA

« Yanıtla #4 :»

mantıklı seyler soyluyorsun  zaman gosterecek bakalım herseyı
Temmuz, 12, 2009, 08:31:30
Üye Bilgileri
hercaimenekse
YENİ ÜYE
*

Bu Dünyanın Gam Yükünü Çeken Varmı Benim Gibi

« Yanıtla #5 :»

Benim  için çok önemlidir çünkü sosyal yaşantım biraz geniş olduğundan insanların hakkımda düşündüğü olumsuz tavırlarımı bilmek düzeltmek isterim  ama şunuda ekleyim asla eleştriye katlanabilen biri değilim eleştrildiğimde istemeden kırıcı olabiliyorum

Karanlık Dünyamda Yapayalnızım
Temmuz, 27, 2009, 11:32:35
Üye Bilgileri
kardelen
PIRLANTA

« Yanıtla #6 :»

biraz önemlidir

gökleri kucakladım ellerimden taşıyor mavi.
Eylül, 23, 2009, 13:29:56
Üye Bilgileri
yağmur
BRONZ

« Yanıtla #7 :»

yeri geldiğinde önemli oluyor ama,bu konuda hocama katılıyorum...

Bazen gereğinden fazla da önem verdiğim oluyor...Bu durum hoşuma gitmiyor ama oluyor işte...:S

"Aramakta olduğun şeyi,içinde taşımaktasın !"
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Forumu